Shen li masini....

O a laasaga talafeagai e faʻaaoga ai se vili?

1. Mo le vili papa fou fa'atau, ona o le puipuiga o le afifiina, o le ai ai ni ga'o e tete'e-ele i totonu.Ia mautinoa e talatala ma aveese a'o le'i fa'aogaina, ma fa'apipi'i le lubricant i vaega uma e gaoioi pe a toe uta.Aʻo leʻi faia le galuega e tatau ona liliu i luga o se suʻega matagi laʻititi, pe o le gaioiga masani.

2, i le tulaga masani, i le vili i le suauʻu suauʻu otometi e suia i taimi uma, o mea fou faʻatauina o le tui lea o se aofaʻi o le suauu lubricating, i le faʻatumu o le suauu e tatau ona faʻamamaina i luma o le atigipusa ma le puipuiga, e puipuia ai nisi o mea leaga. i totonu o le koneteina.

3, e tatau ona siaki ma le faaeteete le nofoaga o le savili ma le mamafa vai.O le vili pneumatic agavaa e masani lava ona tauaveina le matagi o le 0.4-0.6mpa, o le malosi o le matagi e maualuga tele o le a faatelevaveina ai le faaleagaina o nisi o vaega o loʻo i totonu, o le maualalo tele o le a faʻaitiitia ai le lelei o le viliina, ma e mafai ona ele ai vaega o meafaigaluega.

4, o le faʻaaogaina o le solder e tatau ona gauai faʻapitoa pe o le oloa o loʻo i ai le tusi pasi faʻamaonia, aua e tatau ona faʻasaina le faʻaogaina o le solder e le faʻamaonia, e puipuia ai nisi o faʻalavelave faufale.

5, i totonu o le paipa ea ma le vai paipa sooga e tatau ona gauai atu i le faʻamaufaʻailoga, e puipuia ai le pa paipa matala ma mafua ai manuʻa.

6. Fa'ai'u, fa'atino su'esu'ega talafeagai i fafo o le vili e siaki ai pe o iai le suau'u liki po'o le fa'agaoioiga fa'aletonu.Afai e maua ni faafitauli, e tatau ona foia i se taimi talafeagai.


Taimi meli: Apr-09-2020
0f2b06b71b81d66594a2b16677d6d15