Shen li maskineri....

Hva er de riktige trinnene for å bruke en drill?

1. For den nyinnkjøpte fjellbormaskinen vil det på grunn av beskyttelsestiltak for emballasje være noe antirustfett inni.Pass på å demontere og fjerne den før bruk, og smøre smøremiddel på alle bevegelige deler ved omlasting.Før arbeidet må slås på en liten vindtest, om normal drift.

2, generelt sett, i boret til den automatiske oljeinjektoren som skal skiftes regelmessig, er det nyinnkjøpte utstyret å injisere en viss mengde smøreolje, i fylleoljen må rengjøres før beholderen og beskyttelsestiltak, for å forhindre noen urenheter inn i beholderen.

3, stedet for vindtrykket og vanntrykket må kontrolleres nøye.Kvalifisert pneumatisk drill har generelt et vindtrykkområde på 0,4-0,6mpa, vindtrykket er for høyt vil akselerere skaden på enkelte interne roterende deler, for lavt vil direkte redusere boreeffektiviteten og kan få utstyrsdeler til å ruste.

4, må bruken av loddet være spesielt oppmerksom på om produktet har kvalifikasjonsbeviset, for ukvalifisert loddemetall må være forbudt å bruke, for å forhindre noen konstruksjonsulykker.

5, i luftrøret og vannrørleddet må ta hensyn til forseglingen, for å forhindre den løse rørveggen og forårsake skade.

6. Utfør til slutt en rimelig inspeksjon på utsiden av boret for å sjekke om det er oljelekkasje eller unormal drift.Hvis det oppdages problemer, må de løses i tide.


Innleggstid: 09-04-2020
0f2b06b71b81d66594a2b16677d6d15